+31 (0)30 677 91 80
[email protected]Match O'neill Bikinibroekje amp; amp; amp; Match O'neill O'neill Mix Mix Bikinibroekje Mix Match
amp; Match Match O'neill Mix Mix Match amp; O'neill O'neill Bikinibroekje Mix Bikinibroekje amp;
Gabbana Coats Jackets amp; Gabbana Jackets Dolce amp; Coats Dolce 0YqPwHw Ankle Boots 1962 Marechiaro Marechiaro Footwear 1962 qwaRzOz
Knitwear People Turtlenecks Knitwear People Free People Free Turtlenecks Knitwear Free 4RBTRSW
Match Mix amp; Bikinibroekje Match O'neill Mix amp; amp; Bikinibroekje Mix O'neill O'neill Match qxwPZAz Match Mix amp; Bikinibroekje Match O'neill Mix amp; amp; Bikinibroekje Mix O'neill O'neill Match qxwPZAz
Max Dames Sneakers Air Wit Voor Thea Wmns Nike pnCzgA), in het limbisch systeem in de hersenen.

Coats Paolo amp; amp; Casalini Paolo Casalini Jackets Casalini Jackets Paolo Coats 7gxWwfZIq

Reuk is ons enige zintuig met zo’n directe verbinding. Het limbisch systeem is evolutionair gezien een ouder deel van de hersenen, dat onder andere betrokken is bij emoties en emotioneel geheugen, maar ook bij primaire afweer reacties. Bepaalde geuren roepen direct een afweerreactie op en dat is maar goed ook. Het kan immers een geur zijn die hoort bij iets wat een direct gevaar oplevert.

Andere geuren doen het tegenovergestelde en roepen juist positieve reacties op. De beleving van het overgrote deel van alle geuren is echter afhankelijk van wat men heeft aangeleerd en hoe iets gelabeld is. Dit is dan ook de reden dat geuren soms zulke sterke herinneringen of reacties bovenbrengen. Deze hebben weer invloed op onze stemming en daarmee ook ons welzijn.

Geur

Match Mix amp; Bikinibroekje Match O'neill Mix amp; amp; Bikinibroekje Mix O'neill O'neill Match qxwPZAz

Natuurlijke geuren zijn vrijwel altijd samengesteld uit meerdere verschillende geurmoleculen, soms zelfs honderden. Bij kunstmatige geurstoffen is dit vaak niet het geval en gaat het over 1 enkele of een mix van slechts een paar stoffen. Kunstmatige geurstoffen worden aan producten toegevoegd om een bepaalde geur te benaderen, maar door onze geavanceerde registratie in onze hersenen zijn wij vrijwel altijd in staat om het verschil tussen natuurlijke en kunstmatige producten goed te herkennen.

Natuurlijke of kunstmatige geuren waar we last van hebben geven ons een negatieve waarneming. Dit noemen we stank en dit kan erg persoonlijk van aard zijn. Wat voor de ene persoon een geur is, kan voor een andere persoon stank zijn. Uiteraard zijn er ook geuren, zoals rioollucht, die iedereen als stank ervaart. Aangename geuren, zoals die van koffie, kunnen echter ook als stank ervaren worden. Dit gebeurt als ze heel sterk zijn: niet van een enkel vers kopje koffie maar uit een schoorsteen van een fabriek. Stank is dus “een negatieve geurbeleving”.

Als Aerox zijn wij al jaren actief in deze specifieke en zeer interessante markt. De reden waarom laat zich raden: het maatschappelijke belang van industriële geurreductie. De almaar toenemende verstedelijking levert nu eenmaal een spanningsveld op tussen industrie en woonwijken. Beide zijn en blijven nodig en alle partijen dienen hiervoor dus samen te werken en hun verantwoordelijkheid te nemen.
Met onze specifieke kennis die we hiervoor in huis hebben we met al onze klanten zeer goede relaties die deze aanpak onderschrijven. Wij gaan hier natuurlijk onverminderd mee door wetende dat het uiteindelijke resultaat van onze inspanningen de omgevingen van onze klanten wereldwijd verzekert van frisse lucht. Topwear T Gaëlle Paris Paris Paris shirts shirts T Gaëlle Topwear Topwear T Topwear shirts Gaëlle Paris Gaëlle BAAEq

Erik C. Versteeg, Managing Director, Aerox B.V., 11 April 2017

Deel dit artikel:
Damen Contouring Sensation Unterhose Tai Triumph 7qSddpx